Ο πολιτισμός είναι εδώ! Ζήστε την ζωντανή εμπειρία!

Date: 
Saturday, 13 June, 2020

Ο πολιτισμός είναι εδώ! Ζήστε την ζωντανή εμπειρία!

Το Athens Culture Net του δήμου Αθηναίων στηρίζει την επαναλειτουργία των 62 Μελών του, φορείς και οργανισμοί πολιτισμού, και τους περισσότερους από 50 Συνεργαζόμενους Φορείς του, συλλογικότητες και ομάδες πολιτισμού.

Μετά την επιβεβλημένη σιωπή και με το ίδιο αίσθημα ευθύνης που οδήγησε τους φορείς πολιτισμού της πόλης να σταθούν ουσιαστικά δίπλα στους φίλους τους με κάθε τρόπο καθ’ όλη τη διάρκεια μιας πρωτόγνωρης συνθήκης που μάς στέρησε ό, τι πιο πολύτιμο η τέχνη έχει να προσφέρει, την ευεργετική και πολύτιμη λειτουργία της επαφής, της αμεσολάβητης επικοινωνίας, ο πολιτισμός επιστρέφει στις ζωές μας και αποζητά τη ζωογόνο παρουσία όλων μας για να συνεχίσει να μας χαρίζει το δώρο της ζωντανής εμπειρίας.

Τα μέλη του Athens Culture Net του δήμου Αθηναίων, φορείς και οργανισμοί που δραστηριοποιούνται σε ολόκληρο το φάσμα του σύγχρονου πολιτισμού στην Αθήνα, σταδιακά ανοίγουν τις πόρτες τους στο κοινό και επαναλειτουργούν με κάθε προβλεπόμενο μέτρο ασφάλειας. Ακολουθούν τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. και της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας, και δημιουργούν ευχάριστες συνθήκες παραμονής για όλες τις ομάδες κοινού.

15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΞΑΝΑ! ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Ανακαλύψτε ξανά τις μόνιμες συλλογές των Μουσείων και ταξιδέψτε στο χρόνο και την ιστορία, την τέχνη και τον πολιτισμό!

Δείτε τη λίστα αναλυτικά εδώ 

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΞΑΝΑ! ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Δείτε τη λίστα αναλυτικά εδώ 

 

 

Share this: